söndag, juni 04, 2006

Instämmer! Vi håller med föregående talare om att examensfesten var en succé; allt från location till mat och sällskap var tiptop!

Nu ser vi fram emot nästa fest på lördag (hela sommaren blir ju en fest) med många bollar och burgare i luften. När är avsparken? Klädsel blågult?

Glöm inte att vi fortsätter festen efter dagarna sju hos oss, lördag 17/6 vid sju (det blev många sjuor här). Temat är "komponera din egen sallad", vilket kan behövas efter sommarens självklara glassintag! Öl och vin ingår naturellemente... Välkomna!

De skrev om vår resa i GP idag förresten, rutten är tydligen redan klar...Många kramar från Jonas & Lisa (aka Puff & Piff)

5 Comments:

At 11 juni, 2006 16:24, Blogger Sanary2006 said...

Jaa... Fin tur. Pantbanken lär vara riktigt trevligt har jag hört...
Och än trevligare blir det den 17 juni. Skönt med ett kalas till att se fram emot! Däremot måste jag säga att jag förhåller mig lite skeptisk till badringen... Även om Ms Piff (väldigt bra namn förresten) kan bära upp i princip vad som helst får man ju faktiskt ta oss andra, vanliga dödliga, i beaktande och inse att vi kommer att se ut som idioter. Och då menar jag till och med utan potatistryckta sverigetröjor och läckra neonkepsar. //Cajsa

 
At 02 juli, 2006 10:52, Anonymous Anonym said...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

 
At 18 juli, 2006 09:33, Anonymous Anonym said...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

 
At 20 juli, 2006 14:29, Anonymous Anonym said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

 
At 21 juli, 2006 22:47, Anonymous Anonym said...

I find some information here.

 

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home